Партньори и референции

В разработването на интегрирани и персонализирани технически решения Фриготехника се уповава на доставчици на оборудване и материали от световна класа, заедно с които можем да покрием проекти от всякакъв вид и всякакво ниво на сложност. Имайки силни партньори, ние се възползваме от постигнатите досега резултати и работим да ги разширим, целещи се в устойчиво и здравословно развитие на Фриготехника, както и повишаване на производителността до превъзходна степен. Горди сме да си сътрудничим с партньори като:

Данфос България, Шисел България, Хилти България, Вюрт, Риваколд, СИАТ, ВИОИВ, Балбог Инженеринг, БГТерм, Трифар, Вурм Австрия, Виттиг, Брейзатех, Атира България, Фриго Хим, Фригокомерс, Дуел, Бейжарев Румъния, Теко Германия, Адвансор Дания, Арнег Италия, JBG-2 Полша, АHТ Австрия,Гюнтнер, Луве, Термофин, Рефриджера, Тошиба, Дайкин и др.

 

Фриготехника, надежден партньор с доказан опит, който успешно внедрява модерни технологии и решения в приложенията за промишлено охлаждане и търговия на дребно с храни в Източна Европа.

 

Силният и професионален екип, с дългогодишна традиция в това, което прави. Щастлив съм да препоръчам Фриготехника…

Johnson-controls-logo1

ROMULUS PAPUC – Директор продажби на Danfoss

АНДРЕЙ ВУЛТУР –-старши дистрибутор на Johnson Controls в Румъния

Смятам Фриготехника“ за „институция“ в хладилната бизнес среда, една от малкото успешни истории в Румъния, която успя да устои и напредне през десетилетията.“

ctdd2

Ние, Tehnoelectric, си сътрудничим с Фриготехника от близо 25 години, още от първите ни проекти. Ключът към нашата успешна връзка беше техният непрекъснат опит, визия и способност да останат на върха в своята област.“

 

tehnoelectric2
РАЗВАН КОСТАЧЕ – генерален директор ICS, BAC
ГИНА ЙОНЕЛА БЕЛУ – Директор продажби на Technoelectric

Научете повече

Мисия. Ценности

Безопасност и здраве

Сертификати и награди